“Gjyshja shqiptare”, që le 20 vjeçaret me gisht në gojë me format e saj bom*bastike (FOTO)

Ajo është mamaja e këngëtares Argjentina Ramosaj, e cila e ka bërë gjyshe.

Por Suzana Mushkolaj duket më shumë si motra, se sa nëna e Argjentinës.

Loading...

Fotot e saj kanë bërë xhiron e rrjetit dhe është konsideruar si gjyshja më se*ksi shqiptare.

Ish- moderatorja që është marrë dhe më dizajn, ka një fizik që zor të mos admirohet edhe nga vajzat 20-vjeçare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *